Stedenbuurt

Op de afdeling GP wonen veelal cliënten die problemen hebben op het gebied van angst, stemmingen en persoonlijkheid. Deze problemen kunnen vroeg in het leven van de cliënt zijn ontstaan maar ook op latere leeftijd. Indien het ziektebeeld stabiel is en behandeling binnen een psychiatrische setting niet meer noodzakelijk is, kunnen deze mensen in aanmerking komen voor opname in een zorgcentrum. De cliënt woont zo zelfstandig mogelijk, maar het verblijf biedt ook intensieve zorg, verpleging, begeleiding en behandeling op maat in een beschermde woonomgeving. Continu zijn deskundige zorgmedewerkers aanwezig die adequaat kunnen inspelen op de complexe zorgvraag


Verzorgende IG Stedenbuurt


Ben jij een enthousiaste, betrokken en proactieve Verzorgende IG, met passie voor de ouderenzorg? We maken graag kennis met je.

Op de Stedenbuurt wonen bewoners met een complexe lichamelijke problematiek en/of een gedragsstoornis vanuit een chronisch somatisch ziektebeeld in combinatie met een psychiatrische diagnose en/of cognitieve beperking. Je kunt hierbij denken aan Multiple Sclerose, ziekte van Parkinson, een beroerte, maar ook aan lichamelijke en/of cognitieve klachten als gevolg van een zwaar ongeval of NAH.

De bewoner woont zo zelfstandig mogelijk en krijgt van onze deskundige medewerkers de begeleiding en behandeling die zijn afgestemd in het zorgleefplan.

We kunnen jouw professionaliteit goed gebruiken. Vind jij dat kwaliteit van leven ook centraal moet staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Dit ben jij:

Als Verzorgende IG lever je een bijdrage door te kijken naar de wensen en behoeften van iedere bewoner en hierop de zorg en begeleiding af te stemmen. Niet iedere bewoner kan goed aangeven wat hij/zij wil of waar hij/zij last van heeft. Goed observeren en klinisch redeneren is een belangrijk onderdeel van deze veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor coördinatie en continuïteit van de zorg, het bieden van structuur in de dag, het uitvoeren van voorkomende verpleegtechnische handelingen, multidisciplinair werken, het begeleiden van leerlingen en samenwerken met familieleden. Samen met je collega’s zet je je in voor een prettige woonomgeving en de juiste kwaliteit van zorg waarbij eigen regie voor iedere bewoner het uitgangspunt vormt.

Dit vragen wij:

  • Je bent een enthousiaste warme persoonlijkheid
  • Je neemt initiatief
  • Staat open voor vernieuwingen
  • Durft feedback te geven en te ontvangen
  • Je hebt de opleiding mbo 3 opleiding VIG afgerond;
  • Je hebt een passie voor mensen met dementie en ervaring met onbegrepen gedrag waardoor je als  expert op dit gebied een bijdrage kan leveren binnen de organisatie;
  • Je bent in staat zowel solistisch als in teamverband te werken;
  • Je bent flexibel en hebt ervaring met multidisciplinair samenwerken;
  • je bent bereid om flexibele diensten te werken. 

Werken bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht doe je vanuit je hart. Omdat je écht het verschil wilt maken en graag denkt in oplossingen. Warme persoonlijke aandacht en eigen initiatief; dát is wat volgens jou bijdraagt aan goede zorg.

Dit bieden wij

  • Een vast dienstverband voor 24 uur per week (uren indien nodig in overleg);
  • Een leuke en uitdagende baan, binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT FWG 35 (min. €2.399,49 - max. €2.996,64);
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld 8% van het jaarsalaris;
  • Ruimte voor eigen initiatief op een unieke afdeling binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij via Fiscfree een belastingvoordeel (van gemiddeld 40%) op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, laptop of op je sportabonnement. Ook kun je de vakbondscontributie, sportcontributie, sportartikelen en yoga & mindfulness lessen fiscaal voordelig verrekenen. 

Loop gerust een ochtend mee op onze afdeling om je te oriënteren. Je bent van harte welkom!

 

Informatie

Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Allyson John 038-4574574.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Via de sollicitatieknop kan je reageren op deze vacature. We zien je reactie graag tegemoet!

Recruitment gerelateerde vragen? Neem contact op met Dayenne Beroeatwarin, recruiter, via 06-13401173. Je kunt ook direct een telefonische afspraak inplannen via deze link.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Overijssel

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten



Contactpersonen:
Dayenne Beroeatwarin
mobiel: 0613401173