Zonnehuisgroep IJssel-Vecht




Verzorgende IG (16-24 uur) – Thuiszorg Wijk Berkum


Berkum, een voormalig groen buurtschap met een sterk dorpsgevoel, biedt een unieke omgeving voor het leveren van zorg. Als Verzorgende IG in ons thuiszorgteam krijg je de kans om een waardevolle rol te spelen in het leven van onze cliënten, terwijl je bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van onze routes in de wijk.

Onze missie is om dé plek te creëren waar ouderen op eigen wijze goed oud kunnen worden. Bij Vereen bundelen we onze krachten om deze uitdaging aan te gaan. We geloven in het belang van het vooropstellen van het leven van ouderen en streven ernaar om iedereen de mogelijkheid te bieden om op zijn of haar eigen manier ouder te worden.

Ouder worden op eigen wijze is onze dagelijkse drijfveer. We vertrekken altijd vanuit de oudere zelf en stellen zijn of haar leven, verhaal, keuzes en wensen centraal. Samen dragen we zorg en kijken we naar elkaar om. Niemand staat er alleen voor, of het nu gaat om ouderen, hun naasten, of onze medewerkers en vrijwilligers. We blijven samen in beweging, altijd op zoek naar oplossingen en mogelijkheden. Met lef en vindingrijkheid omarmen we de toekomst en streven ernaar om het verschil te maken in het leven van ouderen.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en een positieve impact hebben op het leven van onze cliënten in de prachtige wijk Berkum? Solliciteer vandaag nog en help ons om dé plek te creëren waar ouderen goed oud kunnen worden.

Dit is jouw rol:

Als Verzorgende IG in de bruisende wijk Berkum vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven van onze cliënten. Je werkt zowel in de wijk zelf als in de aanleunwoningen, waar je ondersteuning biedt op maat. In ons hechte team van zorgprofessionals ben jij verantwoordelijk voor het leveren van zorg van hoge kwaliteit, waarbij je de zelfstandigheid van onze cliënten bevordert en hun welzijn centraal stelt.

Je bent behulpzaam en leergierig, altijd bereid om nieuwe kennis op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Door jouw sociaal karakter leg je gemakkelijk contact met cliënten en collega's, wat bijdraagt aan een goede samenwerking binnen het team. Je staat open voor vernieuwingen en bent flexibel in het omgaan met veranderingen. Korte lijnen en directe communicatie vind je belangrijk, omdat dit efficiëntie en helderheid bevordert in het werkproces.

Je werkt nauw samen met je collega's om de beste zorg te bieden aan onze cliënten. Jouw inzet en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor de kwaliteit van onze zorg.

Wie ben jij?

  • Afgeronde mbo-3 opleiding Verzorgende IG.
  • Zelfstandig, proactief en behulpzaam.
  • Leergierig en sociaal.
  • Flexibel en open voor vernieuwingen.
  • Oplossingsgericht en goed in teamverband.

 

Wat bieden wij?

• Een vast contract voor 16-24 uur per week.
• Een uitdagende functie binnen de bruisende wijk Berkum.
• Arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT FWG 35 (min. €2399,49-max. €3256,53).
• Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van het jaarsalaris.
• Ruimte voor eigen initiatief in een unieke setting binnen ons team.
• Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen en belastingvoordeel op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, laptop of sportabonnement.

Meer informatie

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten over werken in de thuiszorg in de wijk Berkum? Neem dan gerust contact op met Michelle Hoff (wijkverpleegkundige) via m.hoff@driezorg.nl of 06-50172899. We moedigen ook kandidaten aan die bijna klaar zijn met hun mbo-3 opleiding Verzorgende IG en nieuwsgierig zijn naar het werken in de wijk, om contact met ons op te nemen. Ook als je een intramurale achtergrond hebt en interesse hebt in het werken in de wijk, ben je van harte welkom. We bieden de mogelijkheid om mee te lopen en de diversiteit van onze werkomgeving zelf te ervaren.


Let op: De eerste gesprekken voor deze vacature zijn gepland op 28 mei in de middag. En de vacature sluit vrijdag 24 mei.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Nederland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Avond
Dag

Sluitingsdatum:
24-05-2024

Locatie:
Zwolle



Contactpersonen:
Edwin Rietberg
mobiel: 06-16069080