Zonnehuisgroep IJssel-Vecht




Helpende/Zorgondersteuner (16uur per week) - De Esdoorn, Zwolle


Ben jij een gediplomeerd Helpende niveau 2 (of Helpende+) die met een glimlach de beste zorg aan onze bewoners wil bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen:

Voor onze locaties, waaronder De Esdoorn, zijn wij op zoek naar zorgondersteuners (Helpende of Helpende+). Als zorgondersteuner help je onze bewoners met hun persoonlijke verzorging. Je begeleidt en ondersteunt hen bij activiteiten zoals wassen, aankleden, toiletbezoeken en indien nodig bij maaltijden. Met een glimlach draag jij bij aan een aangename dag voor onze bewoners. Daarnaast observeer en rapporteer je bijzonderheden in de zorguitvoering en zorg je voor een correcte overdracht aan je collega's.

 

Wie ben jij:

Je bent een enthousiaste gediplomeerde Helpende zorg en welzijn, niveau 2. Je hebt hart voor de bewoner en oog voor de kwaliteit van zorg. Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig en collegiaal. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer. Je bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden, avonden en nachten.

Dit bieden wij:

Werken bij De Esdoorn doe je vanuit je hart. Omdat je écht het verschil wilt maken en graag denkt in oplossingen. Warme persoonlijke aandacht en eigen initiatief; dát is wat volgens jou bijdraagt aan goede zorg.

Verder bieden we:

  • Een vast dienstverband voor 16 uur;
  • Arbeidsvoorwaarden conform VVT FWG 25, van (min. €2.285,77 - max €2.928,86);
  • Een uitdagende werkplek, prettige werksfeer en leuke, professionele collega’s;
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Doorgroeimogelijkheden: Jouw persoonlijke en professionele groei staan bij ons centraal;
  • Vrijheid om te durven en te doen: We moedigen initiatief aan en bieden ruimte voor eigen inbreng;
  • Contractzekerheid: Een aanvankelijk contract van een jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Onregelmatigheidstoeslag (ORT): Een extra beloning voor je inzet tijdens avonden, weekenden en feestdagen;
  • Fiscfree voordelen: Profiteer van Fiscfree om gebruik te maken van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, sportfaciliteiten en elektronica-aankopen.

Informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Schalen op 06-13555990. Voor recruitment gerelateerde vragen kun je terecht bij Edwin Rietberg, recruiter, op 06-16069080 of via werken@zgijv.nl. Je kunt ook direct een telefonische afspraak inplannen via deze link.

Let op!

Vacature sluit op 22 mei en de eerste gesprekken staan gepland voor 24 mei in de ochtend.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Overijssel

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
22-05-2024

Locatie:
Zwolle



Contactpersonen:
Edwin Rietberg
mobiel: 06-16069080