Dorpenbuurt

Wanneer iemand te maken krijgt met ernstige geheugenstoornissen en mogelijk gedragsproblemen waardoor het zelfstandig wonen, thuis of in een verzorgingshuis, niet langer wenselijk of verantwoord is, volgt veelal opname op een verpleeghuisafdeling PG (Psychogeriatrie). Op afdeling de Dorpenbuurt wonen veelal ouderen waarbij verschillende vormen van dementie, zoals alzheimer, een veel voorkomende oorzaak van opname is.


Verzorgende IG Dorpenbuurt


Ik heb de keuze voor het Zonnehuis in Stadshagen gemaakt omdat ik aandacht en tijd voor bewoners en cliënten een absolute ‘must’ vind! Toen ik de opleiding tot Verzorgende ging volgen deed ik dit om iets te kunnen betekenen voor de ouder wordende medemens. Ik heb hiervoor bij diverse zorginstellingen gewerkt maar nergens vond ik de ruimte om er écht voor de ouderen te zijn. Daarnaast is werksfeer en werkplezier belangrijk voor mij waardoor de huiselijke locatie goed bij mij past.’ - Laura

Wij zoeken nieuwe collega’s

En hebben daarbij ruimte voor een Verzorgende IG.

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het leveren van geplande en ongeplande zorg bij de bewoners. Je verleent lage tot midden complexe zorg. Je zoekt samen naar de beste manier om een positieve bijdrage te leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Wij zien graag dat je een zorg-opleiding hebt gevolgd, aangevuld met recente kennis en ervaring op het gebied van ouderenzorg. Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar steeds weer nieuwe mogelijkheden om onze bewoners te ondersteunen. Je hebt gevoel voor humor en een positieve instelling. Naast zelfstandigheid en pro-actief en nauwkeurig werken

binnen de afgesproken richtlijnen vinden we het ook belangrijk dat je flexibel bent naar collega’s en bewoners.

Dit vragen wij:

  • Je bent een enthousiaste warme persoonlijkheid
  • Je neemt initiatief
  • Staat open voor vernieuwingen
  • Durft feedback te geven en te ontvangen
  • Je hebt de opleiding mbo 3 opleiding VIG of MZ afgerond;
  • Je hebt een passie voor mensen met dementie en ervaring met onbegrepen gedrag waardoor je als  expert op dit gebied een bijdrage kan leveren binnen de organisatie;
  • Je bent in staat zowel solistisch als in teamverband te werken;
  • Je bent flexibel en hebt ervaring met multidisciplinair samenwerken;
  • je bent bereid om flexibele diensten te werken. 

Werken bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht doe je vanuit je hart. Omdat je écht het verschil wilt maken en graag denkt in oplossingen. Warme persoonlijke aandacht en eigen initiatief; dát is wat volgens jou bijdraagt aan goede zorg.

Dit bieden wij

  • Een vast dienstverband voor 24 uur per week (uren indien nodig in overleg);
  • Een leuke en uitdagende baan, binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT FWG 35 (min. €2.399,49 - max. €3.256,53)
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld 8% van het jaarsalaris;
  • Ruimte voor eigen initiatief op een unieke afdeling binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij via Fiscfree een belastingvoordeel (van gemiddeld 40%) op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, laptop of op je sportabonnement. Ook kun je de vakbondscontributie, sportcontributie, sportartikelen en yoga & mindfulness lessen fiscaal voordelig verrekenen. 

Reden genoeg om te komen werken op de leukste pg afdeling! Loop gerust een ochtend mee op onze afdeling om je te oriënteren. Je bent van harte welkom!

Word jij hier blij van?

Dan worden wij dat ook!

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Dayenne Beroeatwarin via 06-13401173 of een mail sturen naar werken@zgijv.nl.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Drenthe
Overijssel

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten



Contactpersonen:
Dayenne Beroeatwarin
mobiel: +31 613401173