Zonnehuisgroep IJssel-Vecht




Huishoudelijke hulp Vakantiekracht


Vakantiewerk in de zorg: Huishoudelijke Hulp, goed betaald + goed gevoel!

Vakantiewerk in jouw buurt? En lekker bijverdienen in je vakantie? Dat begrijpen wij als geen ander. Kom vakantiewerk doen als Huishoudelijke Hulp bij de mensen thuis! 

Als huishoudelijk medewerker begrijp jij als geen ander het belang van een schoon en opgeruimd thuis. Je zorgt ervoor dat de woningen van onze cliënten weer schoon en fris zijn. Een betekenisvolle baan waar je dus echt kan bijdragen aan de kwaliteit van leven van de cliënten.  

Herken jij je in het volgende? 


Jij zoekt deze zomer werk, zodat je lekker kan bijverdienen voor je welverdiende vakantie. Of om juist wat te verdienen, omdat je niet op vakantie gaat. Je bent in de beschikbare weken flexibel inzetbaar en zelfstandig werken is geen probleem. Daarnaast heb je graag contact met ouderen. 

 

Wij bieden jou 

 

  • Je ontvangt van ons een salaris van minimaal € 13,52 bruto per uur. 

  • Een 0-urencontract; 

  • Een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s; 

  • Een flexibele baan wat je om jouw vakantie heen kan plannen. 

 

 

 

Word jij hier blij van? 

 

Dan worden wij dat ook!  

 

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Dayenne Beroeatwarin via 06-13401173 of een mail sturen naar werken@zgijv.nl. 

 

Ook kan je meteen een afspraak inplannen bij 1 van onze recruiters via deze link https://calendly.com/d/34x-fbz-dyf/call-vakantiekracht 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]


Contactpersonen:
Edwin Rietberg
mobiel: 06-16069080