Zonnehuisgroep IJssel-Vecht




Open Sollicitatie


Wij nodigen jou van harte uit om bij ons te solliciteren!



Een baan bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht?

Werken bij ons, is werken met flexibiliteit, variëteit en gezelligheid. Je komt te werken in een leuk, gemotiveerd team dat elke dag alle kansen benut om onze cliënten een gevoel van waardering te geven. Het team staat open voor initiatief en een kritische blik en geeft jou dus voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te groeien. Je dienstrooster is duidelijk en zo flexibel dat je je eigen werktijden zoveel mogelijk bepaalt. En dankzij onze gezellig bewoners, is elke dag een feestje op onze zorglocaties! Kortom: genoeg redenen om bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht aan de slag te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan de ouderenzorg.

Waar je er als mens toe doet!

Wij bieden zorg en behandeling vanuit vijf locaties, de Esdoorn, de Venus , de Riethorst en het Zonnehuis in Zwolle en de Hoekstee in Ommen. Elke locatie heeft een eigen gezicht. Tevens bieden wij zorg bij u aan huis ter ondersteuning van uw dagelijkse leven en zijn we de hoofdaanbieder in Stadshagen, Assendorp, Kamperpoort, Veerallee, Pierik en Zwolle centrum. Mocht het nodig zijn, dan kunt u bij ons terecht voor therapeutische behandelingen, revalidatie, observatie en dagbesteding.

 

 

 

 

Informatie

Kortom: ben jij een verpleegkundige, verzorgende IG of op een ander gebied een zorgverlener en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan vacatures.

Zit er geen passende vacature bij? Stuur dan een open sollicitatie.

 

Heb je vragen die je eerst wilt stellen of wil je eerst meelopen en daarna een keuze maken? 

Neem contact op met ons recuitmentteam, je kunt ons mailen, bellen of appen.
werken@zgijv.nl

Recruiter Dayenne Beroeatwarin:
06-13 40 11 73

werken@zgijv.nl

 

Recruiter Edwin Rietberg

06-16069080

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Overijssel

Locatie:
Alle locaties